2.12.10

Дянков - СМЪРТТА!

Проблемите, за които мнозина (сред които и аз) предупреждаваха, докато наблюдаваха деструктивната финансова, икономическа и друга политика на Дянков и Борисов, както и на останалите в управляващото мнозинство, вече започнаха да се проявяват практически с най-голямата си острота и зловредност. От новините на "Канал 1" (на 01.12.2010 година) научихме, че заради деформациите при разплащанията в здравеопазването, които Дянков (с одобрението на Борисов) въведе, вече има починал човек, който е можело и е трябвало да бъде спасен от здравеопазването ни, но това не е било направено. Става дума за 31-годишния Христо Греков от Калофер, който починал от инфаркт, макар да можело да бъде спасен от лекарите ни. Просто, не получил достъп до специализирано лечение заради финансовите противоречия в здравеопазването ни в момента. (Използвано било като мотив, че не бил здравно осигурен. Е, сега никога няма да може да внесе здравните вноски, които са му били изисквани, при това с лихви. Защото до момента не е известно, някой да е плащал от отвъдното.)
.
Виждаме, че освен научен, образователен, културен и всякакъв друг "капацитет", Дянков е също така и Доктор-Смърт! "Прочиства" държавата от "некоректни" платци, като вкарва последните директно в гробищата! Смъртта на Христо Греков е (поредното) убийство и трябва да се носи наказателна отговорност за него. Включително и от Дянков и Борисов.
.
Това не е първата смърт по вина на управляващите. Няма да е и последната. (Добре, че министърът Дянков е с оперирана и отстранена съвест, защото на негово и на борисово място, аз дълго нямаше да мога да спя нормално, като знам, какво съм предизвикал и продължавам да предизвиквам с политиката си.) Един-единствен безумен финансов министър (крепен от също толкова безумен премиер) беше достатъчен, за да нанесе на държавата за по-малко от две години повече вреди, отколкото биха нанесли няколко икономически кризи едновременно.
.
Искам ЗАНУЛЯВАНЕ на всички данъци и осигуровки без изключение (така икономиката ни може и да успее да настигне по икономически растеж останалите европейски държави) и се надявам на предсрочни избори, макар вероятността от такива да е минимална. Нали така наречените "народни представители", депутатите, както и останалите убийци във властта, трябва да си хапнат добре от парите ми за данъци! Та и приближените си кръгове и спонсорите си трябва да нахранят!

Няма коментари:

Публикуване на коментар