10.8.17

Цветелина Бориславова Карагьозова

Цветелина Бориславова Карагьозова (фигурира в СТЕНАТА НА СМЪРТТА - непълен списък с лица, които разполагат с предостатъчно основания, човек с капка разсъдък в главата си НИКОГА да не ги допусне до публичната власт или до каквито и да било публични постове):
.
Разследване на сайта "Биволъ" разкрива, че през Март 1995 година в Крайморие НСБОП разбива фабрика за нелегално производство на цигари, собственост на фирмата "Тео Интернационал", в която съдружници са Цветелина Бориславова, Бойко Борисов, Румен Николов-"Пашата" и Ангел Бончев от "Литекс" (Борисов и Румен Николов-"Пашата" също фигурират в СТЕНАТА НА СМЪРТТА, подобно на Бориславова). Разследването така и не довежда до обвинения (нищо учудващо за България).

Бойко Методиев Борисов

Бойко Методиев Борисов (фигурира в СТЕНАТА НА СМЪРТТА - непълен списък с лица, които разполагат с предостатъчно основания, човек с капка разсъдък в главата си НИКОГА да не ги допусне до публичната власт или до каквито и да било публични постове):
.
Борисов е единствения европейски политик, за когото американската тайна агенция SIMO е потвърдила данни за участие в криминална дейност - трафик на амфетамини и източване на горива. В секретен дипломатически доклад от 9 Май 2006 година тогавашният посланик в българското посолство на САЩ, Джон Байърли, е включил и раздел с название "Мръсотията", в който е описана част от известното на САЩ за криминалното минало на Борисов. Във въпросния раздел на секретната грама се споменават обвинения, които свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Споменават се сериозни обвързаности с фигури от някогашния ъндърграунд като Младен Михалев-"Маджо" и Румен Николов-"Пашата" (двамата последни - също фигуриращи в СТЕНАТА НА СМЪРТТА).
.
Разследване на сайта "Биволъ" разкрива, че през Март 1995 година в Крайморие НСБОП разбива фабрика за нелегално производство на цигари, собственост на фирмата "Тео Интернационал", в която съдружници са Бойко Борисов, Цветелина Бориславова, Румен Николов-"Пашата" и Ангел Бончев от "Литекс" (Цветелина Бориславова и Румен Николов-"Пашата" също фигурират в СТЕНАТА НА СМЪРТТА). Разследването така и не довежда до обвинения (нищо учудващо за България), а Бойко Борисов продава дяловете си в "Тео Интернационал" на Иво Каменов - един от съдружниците в черноморската групировка ТИМ и също фигуриращ в СТЕНАТА НА СМЪРТТА.