11.10.10

ИСКАМ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ (на тях няма да гласувам за никого)!

Явно, с ограбването ми и с постоянното, системно и десетилетно затриване на "обикновените" хора като мен няма да се спре. Вече не ме интересува колко пътища е направил Борисов (но ме интересува, колко десетки са труповете на умрелите от безизходица и глад, върху които трупове борисовите магистрали се строят). Не ме интересува, колко бандити е заловил Борисов (но ме интересува, на колко от тези бандити се е наложило да се плаща от моите данъци, след спечелени от тях дела в Страсбург). Не ме интересува абсолютно нищо друго, освен ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ!
.
Ако останалите са будали и охотно се оставят да бъдат правени от политиците (както управляващи, така и псевдоопозиционни) на маймуни, то аз определено не се считам за принадлежащ към този животински вид и при никакви обстоятелства няма да допусна да бъда приравняван с него. Какво ми пука, че Борисов бил построил не знам си колко километра магистрали и че бил заловил не знам си колко бандити или пък, че бил подгонил не знам си кои притежатели на незаконни имоти (които накрая може и да се окажат законни, защото имало вратички в законите от преди идването на Борисов). Какво ми пука всичко това, след като същия този Борисов ми прибира данъците и осигуровките (както се предлага - под угрозата от затвор), а когато загубя работата си - след няколко месеца на борсата ме оставя на улицата без коричка хляб и в пълна безизходица. Сякаш плащам осигуривките и данъците не винаги, ами в продължение на само няколко месеца - колкото борсата би ми плащала като безработен, ако стана такъв! Отново същия този Борисов днес ме пенсионира на 63 години, утре иска да ме пенсионира на 65, вдругиден на 70 и така нататъка, докато пенсионната възраст не се изравни с рекорда за дълголетие от книгата на "Рекордите Гинес".
.
НЕ СТАВА!!! Ако всички останали са деградирали до най-послушни овчици, които охотно и послушно, само с недоволно подблейване отвреме-навреме, се отправят към кланницата, към която са ги подкарали овчарите им - аз не съм такъв. АЗ НЕ СЪМ НИТО ОВЦА, НИТО МАЙМУНА! ИСКАМ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБИРИ НЕЗАБАВНО!!! На тези избори няма да гласувам за никого от целия сегашен политически спектър. Няма "десни", няма "леви", няма "гербери", "жълти", "оранжеви", "бембени" и каквито и да било други. И няма да гласувам, докато не се появи кандидат за властта, различен от цялата актуална политическа класа, който кандидат да поеме безкомпромисен ангажимент, да работи за всички в тази държава. За ВСИЧКИ без изключение. Не само за работодателите и за Европейския съюз (сякаш само работодателите и Европейския съюз плащат данъци и осигуровки и сякаш само те избират политиците ни). Какви ще бъдат конкретните ми искания към мераклията за власт, за да получи моя глас - ще напиша отделно по-късно.
.
А докато новите избири не станат факт - искам не само да бъда освободен най-законно от всички данъци и осигуровки без изключение, както съм заявил в материала си "НЕБЕ БЕЗ ИЗЛИШНИ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ", но искам също да ми се върне всичко, което държавата ми е вземала през годините, уж за мое благо. До момента само веднъж през живота си съм получавал пари от борсата - за три-четири месеца мисля (макар да бях безработен доста по-дълго). Тези пари могат да си ги удържат от всичките данъци и вземания, които съм давал до момента и които искам да ми се върнат НЕЗАБАВНО!
.
Предлагам основавнето на съвсем нова, изцяло обществена партия с една единствена програма - НАЙ-ЗАКОННО ПРЕУСТАНОВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ, КОИТО ДЪРЖАВАТА НИ ПРИБИРА! (Явно, у нас дори за спазването на най-елементарни обществени права трябва да се основава партия.) Аз самият нито разполагам със средства, нито разполагам с възможност да създам подобна партия. Но ако някой друг основе такава партия и ако на политическия спектър няма политическа формация, която да отговаря ИЗЦЯЛО на изискванията, които ще представя по-късно и която формация да получи по този начин гласа ми - ще гласувам за партия, която предложи спирането на прибиранията на ВСЯКАКВИ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ! Не може само да ми се вземат всевъзможни пари, а да не получавам нищо за тях. Това е кражба от мен, а за кражбите обикновено се лежи в затвора.