8.5.17

Защо, по дяволите?! Защо всеки път простолюдието в тая държава избира да го управляват ТЪПАЦИ?!!!

Нови (стари) управляващи - нови (стари) ПРОСТОТИИ... Ясно е, защо България е най-утрепаната и изоставаща държава в Европейския съюз - защото начело да я управляват непрекъснато са поставяни тотални неграмотници и некадърници (умели само в безогледното крадене и в пускането на фалшиви пушилки за отклоняване на вниманието). Тъкмо се разбраха добре познатите ГЕРБ и така наречените "патриоти" за новото управление и веднага продължиха с простотиите от там, от където бяха спрели предишното им управление и служебния кабинет! Една от ПОРЕДНИТЕ върхови простотии (само една от многото) заяви, не за първи път и най-категорично, пресния силов вице-премиер и Министър на отбраната Красимир Каракачанов. Направи това с апломб, навръх Гергьовден!
.
Тъпанарите щели да връщат казармата!!!!! В момент, когато Турция се насочва към авторитарния радикализъм и потенциалът да стане заплаха за сигурността и целостта на България рязко нарастна в пъти, гадните копелета, които ще ни управляват (щавят с данъците, без полезен ефект за някой друг, освен за тях самите), пак мислят за мега-корупционни схеми с връщането на наборната служба! Тези мафиоти нямат никакво намерение да си дадат сметка за реалността и непосредствеността на заплахата и да започнат пределни усилия за технологично осъвременяване на армията ни и за максимална ефективност!!!!! Отиваме по дяволите твърде бързо!
.
Днес пригодните армии преминават към СТЕЛТ-технологии във всичко, радиоуправляеми, безпилотни летателни апарати, роботизирани и автономни системи, дронове... Всичко, свързано с военното дело и дори с масовата, обществена сигурност се насочва към системи без непосредствено човешко присъствие. В същото време, човек би заподозрял българската мафия начело на държавата ни в опит за осигуряване на фатално технологично изоставане и на лесно пушечно месо за Турция и за всеки друг, желаещ да ни нападнe, ако на всеки минимално съобразителен не беше ясно, че просто иде реч за поредната мега-корупционна схема за сметка на общата сигурност (управляващите много бързо ще си оберат крушите при настъпването на реална военна заплаха за държавата).
.
Докато бях в казармата, първите шест месеца в Свищов всяка седмица в артелната на поделението разтоварвахме поне по шест половинки от големи прасета, с много месо по тях. През всичките шест месеца обаче, в чиниите в столовата до нас, войниците, не достигаше и грам свинско месо. Само отвреме-навреме в порциите се намираше по някое парче кокал, колкото да се усети някаква далечна идея за аромат на месо. През останалата година от службата ми, в Кюстендил, в поделението пазехме частните коли (два Мерцедеса и един бус Мицубиши) на Валери Ненов-Шамшала - кредитен милионер, излежал присъда за имотни вреди и финансова измама на стойност 40000 лева и за който се носеха слухове, че перял мръсни пари. Едва ли някой би се изненадал, че Шамшала е бил общински съветник в Кюстендил и част от партията ВМРО. Да! Точно същото ВМРО на Красимир Каракачанов, който сега иска пак да върне казармата със споменатите и безброй други злоупотреби (кражби на горива, на резервни части, на оръжие, на боеприпаси и какви ли не други измами и извращения).
.
Вместо гореспоменатата мафиотска схема, която отново подготвят българските управляващи, боеспособните армии по света непрекъснато усъвършенстват и развиват своите технологични възможности - нещо, което все повече изключва човешкия фактор като непосредствено пушечно месо и неизбежно изисква много сериозни военни разходи (две неща, които са директно несъвместими с поддържането на многобройна и зле подготвена армия, съчетана отгоре на всичкото с гигантска корупция на всички нива). Ето за какво иде реч:
.
.
.

.
.
Заедно с това, налице е и пряката заплаха от авторитарната и все по-агресивна и безогледна Турция на Реджеп Ердоган. Ето за какво въоръжение говорим, точно досами границата ни: Жандармерия на Турция: 1524 бойни машини, 57 хеликоптера. Брегова охрана на Турция: 124 кораба плюс по-малки съдове, 24 хеликоптера. Сухопътни сили на Турция: 4263 танка, 812 самоходни артилерийски установки (САУ), 6398 бронетранспортьора, 449 хеликоптера. Военноморски сили на Турция: 215 военноморски съда, от които 14 подводници, 19 фрегати, 7 корвети и военноморска авиация от 75 единици, от които 26 самолета и 49 хеликоптера. Военновъздушни сили на Турция: около 500 летателни апарата, сред които ще бъдат и последното поколение стелт-изтребители Lockheed Martin F-35 Lighting II.
.
.
До тук бяхме, хора! Не изринел ли незабавно и из основи тази крадлива и некадърна пасмина от властта и да изберем истинско управление, което да вдигне държавата - МЪРТВИ СМЕ! А сме просто и невежо население в голямото си мнозинство - много лесно ни лъжат и крадат по едни и същи начини и още по-лесно ни подчиняват. Дори реална журналистика нямаме - само манипулативни креатури! Няма изгледи за изкласване на тази държава. Задоволи ли се Ердоган със Сирия и кюрдите и обърне ли се насам, към Гърция и България - СВЪРШЕНИ СМЕ. В момента България е мъртва и чисто и просто се разлага - бавно, гадно и миризливо. Това е с тези управляващи! Край!