13.11.10

Костов и Мартин Димитров щели да стават опозиция на Борисов! Хайде! Кога ще видим това чудо?

Костов и Мартин Димитров "задрънкаха с оръжия", че ако България не се откажела от проектите АЕЦ "Белене" и "Южен поток" - те щели да напуснат управлението и да станат опозиция. Чудесно! Сега ще видим, дали наистина ще стане така или пак двамата "десни" лидери ще си занамират поводи и оправдания да останат още в борисовото управление. България и Русия, при посещението на руския премиер Путин у нас на 13.11.2010 година, са подписали три официални документа, два от които са били свързани с "Южен поток" и гарантират неговото практическо реализиране. Сега чакам да видя, как Костов и Мартин Димитров стават опозиция на борисовото управление още от идущия Понеделник (15.11.2010 година). Клоуни!

2 коментара:

  1. Анонимен15/11/10 22:10

    Да строиш атомна централа в олющена страна на БГ е все едно едно домакинство да няма пари за хляб и сирене, обаче да си купи Ферари на изплащане. Продавачът на Ферари-то ще е супер щастлив на първо време, дори може да предложи супер-изгоден кредит. Какво ще става с това семейство, обаче? Колко столетия ще му трябват за изплащане на полезната инвестиция?

    ОтговорИзтриване
  2. Глупости! АЕЦ "Белене" не е въпрос на избор и на някаква приумица за фукане пред останалия свят. АЕЦ "Белене" е неизбежност! Без тази централа България неизбежно преминава към внос на електроенергия, което допълнително ще затрудни и без това крайно неконкурентоспособния ни и в момента роден бизнес (за допълнителната тежест за масовите домакинства въобще не говоря, защото в тази държава на никого не му пука за тях и за отдавнашния отрицателен прираст на населението у нас).

    Ако ползвам подхода ти с асоциации - да се откажеш от АЕЦ "Белене" е като да ти падне покрива на къщата точно преди зимата, но ти да не искаш да го оправиш, защото трябва да изтеглиш дългосрочен заем и всичко това ти изглежда скъпо (по-важно ти се струва да дадеш парите си за пиене в кръчмата, а с остатъка да живееш под наем, защото не щеш да си оправиш собственото жилище).

    Известно ли ти е България да е в състояние сама да произвежда и изгражда ядрени мощности? На мен ми е известно, че не можем. След като трябва да се откажем от АЕЦ "Белене", защото не можем сами да си произведем технологията - откажи се и от всякакъв механизиран транспорт. Почни да се придвижваш пеша или с каруца, защото България не произвежда и автомобилен или друг механизиран транспорт, различен от каруците.

    Отказът от собствено производство на електроенергия ще доведе до доолющването на тази вече много олющена (по точните ти думи) страна. Олющена от некадърните и` управленци до момента включително (некадърни - всички до един!). Време е начело на държавата да бъдат поставени хора, които не непрекъснато да кършат безпомощно рамене и непрестанно да превъртат страната ни в един нескончаем цикъл на разсипване. Нужни са начело на страната хора, които да преобърнат актуалния цикъл на разрушаване и на предаване под чужда зависимост в такъв на изграждане и на освобождаване от всякаква чужда зависимост. Иначе тая държава я чака смърт!

    ОтговорИзтриване