23.4.17

МЕКАТА МАФИЯ НА БЪЛГАРИЯ

Мафията у нас - политиците, олигарсите и техните медии - е много ефективна, независимо от различието си от тежките диктаторски режими, които превземат някои държави като съседната Турция, психопатските управления в Южна Корея, Филипините, Иран, дори Саудитска Арабия (в последната - не до степента на предхождащите я три примера), империалистичните режими в Русия, Китай и дори САЩ (САЩ също се различава в значителна степен от Китай и Русия). И макар нашата мафия, представлявана от Борисов, Цацаров, Пеевски, Доган и куп периферни техни продължения, да е един вид "по-мека" мафия в сравнение с деспотичните диктаторски режими, особена разлика в резултатите от управленията на всички тези мафии няма. При всички изброени случаи резултатите са ЛОШИ! МНОГО ЛОШИ! Например, достатъчно е да видим само престъпната форма на употреба на напреднали полутайни разузнавателни технологии у нас (технологичното следене на човешки мисли в България, за което вече написах най-подробно), за да си дадем сметка, че и у нас мафията върлува безпрепятствено, макар и по различен начин в сравнение с останалите случаи.
.
Ето и най-пресен пример - изразената защита от страна на Борисов на главния прокурор Цацаров, за който главен прокурор е публична "тайна", че освен с преследване на заплахите за поста му и с обслужване на "стратегическите" олигарси (на първо място Пеевски) - на практика с нищо друго не се занимава. И макар Европейския съюз ясно да показва, че очаква дълбока промяна в съдебната система на България, особено в областта на прокуратурата - Борисов пък ясно показва, че е част от българската мафия и че ще брани последната с цената на изхвърлянето на България от центъра на вземане на европейските решения и изтласкването ѝ в изостаналата периферия на ЕС. Казано накратко - българската мафия планира да изхвърли България от ЕС! А овцете (народо-населението) само блеят и отново и отново преизбират въпросната мафия (която е почти всички актуални парламентарни участници - ГЕРБ, БСП, "Патриоти", ДПС, Марешки).
.
И накрая, да уточня нещо важно, защото споменавам конкретни имена на конкретни хора, които по принцип се славят като много чувствителни, освен лъжливи и извратливи. Много обичат да съдят за щяло и нещяло, дори когато в действителност са виновни по отправяните към тях обвинения и квалификации (по-точно - особено са агресивни, когато са виновни). Като споменавам, че България е мафиотска държава, превзета от мафията, в повечето случаи нямам предвид нарушения на закона. В повечето случаи тези хора си нагласяват законите така, че да могат да крадат узаконено. Всичките квалификации и отношение, които съм представил тук, представляват лична моя оценка и мнение въз основа на публично-представяна информация (с изключение на тази за незаконното технологично следене на човешките мисли в страната, както и за тайната употреба на технологии за влияние над съзнанието у нас - ултра/инфразвукови и/или електромагнитни, няколко "чинии", разположени на високи сгради в София, за които не съм писал, както не съм писал и за тайно следене чрез автомобилните номера). Няма за какво да бъда съден от когото и да било.