14.8.17

Американците си избраха да ги управляват пълни откачалки (или хора, които смятат редовите американци за пълни откачалки)!!!

Дори ние вече осезаемо виждаме, как климата и в България, и по цялата планета се сговнява и то - рязко, в резултат от комбинацията между огромните количества отделяни парникови емисии в атмосферата и изсичането на все по-големи дялове от глобалния фотосинтезиращ масив. На фона на този видим разпад, последния американски Президент Доналд Тръмп разправя на всички олигофрени, които му обръщат някакво внимание, че той не вярвал (!!!) в реалността на глобалното затопляне (науката тук няма никакво значение - някакви си там тъпи учени не могат да стъпят и на малкия пръст на "вярванията" на Месия Тръмп)! Поне не разправя предходната версия на самоубийствената защита на изкопаемите горива на всяка цена - че уж нямало глобално затопляне, а идвал нов ледников период, провокиран от въздействието на Слънцето (вероятно, когато над 50 % от населението на планетата измре - тези хора вече ще признаят, че глобално затопляне все пак има и че то е причинило измирането на човешкия вид)... Без коментар!!!
.
Оказа се обаче, че Тръмп се е обзавел с още по-голяма откачалка за научен съветник (вероятно - за да не изглежда самият Тръмп като най-тъпото копеле в собствената му администрация)! Съветникът на американския Президент Доналд Тръмп в областта на науката и технологиите - професорът по компютърни науки в Йейлския университет Дейвид Джелърнтър - заявил най-убедено в интервю за Сайънс Тудей, че кацането на Луната е най-голямата измама в човешката история и че до този момент човешки крак не е стъпвал на Луната!!!!! (Интересно, защо е избрал точно тези тъпотии, вместо противоположните, че на Луната има напълно годен за дишане въздух и че американските астронавти само фиктивно, за заблуда на земните маси, са носили скафандри, докато са били на лунната повърхност?!)
.
Братя американци! Ние, българите, сме пълни идиоти, ама и вие не сте никак по-добре от нас! Как можете да изберете такива изтрещялки да ви управляват бе, малоумници?!!! По-добре Ким Чен Ун да ви пусне някоя водородна бомба - да не мъчите повече с нещастието си себе си и останалия свят (така, както си разменят двамата с Тръмп празни заплахи, вместо диктаторския психопат да бъде разкаран военно - след време Северна Корея ще се сдобие и с водородно въоръжение, освен с ядреното)!
.
Пичове, гответе се за много-много твърдо приземяване на човешкия вид! Следващите десетилетия ще има страшно много смърт, по страшно много начини! И Господи, моля те - ела да си прибереш вересиите, белким някак си ни се размине!