23.10.10

Заблудата на Костов. Нека да му помогна да я преодолее!

Костов уж е опитен политик, пък се излага с говоренето на глупости в публичното пространство! На 22.10.2010 година, по Нова Телевизия, Командирът бил казал, че яневите инсинуации (в услуга на Алексей Петров - Трактора) срещу Цветанов правели вътрешния министър подобен на Доган! Тази откровена глупост (ако не е съзнателна фалшификация) я изказва Костов! Човек, който претендира да не е глупак!
.
Аз със сигурност не съм почитател на Цветанов. Смятам, че можеше да се справя много по-добре (особено във връзка с гражданските права), макар да считам, че засега работи криво-ляво добре в българските условия. Особено пък при сравнение с всичките му досегашни предшественици! Да, ама никога не бих се принизил, както го правят Янев, БСП и Костов и да си кривя душата със защитата на откровени политикански инсинуации в услуга на Трактора.
.
Между Цветанов и Доган не може да се прави абсолютно никакъв паралел. Доган е бил депутат (уж народен представител), докато се е облажвал с МИЛИОНИ. Цветанов е консултирал, без да е бил член на парламента по никакъв начин. На всичкото отгоре, Цветанов е консултирал по специалността си, докато Доган се е правил на хидролог, на физик и прочие неща, от които реално не отбира и бъкел! (Само на космонавт още не се е правил Доган, ама нито от НАСА, нито руснаците, китайците, японците и европейците се занимават с безочливи фалшификатори.) Между "консултациите" на Доган и консултациите на Цветанов не може да се прави абсолютно никакъв паралел и ако Костов сам, без външна помощ, не е в състояние да осъзнае това - значи е започнал да страда от старческо заболяване и му е време да се пенсионира от политиката.
.
И докато всички се занимаваме с тракторово-янево-бесепаро-костовите фишеци, държавата ни бавно но сигурно отива по дяволите. Истината е, че всички сега-управляващи трябва да се изметат от властта до крак. Само в такъв случай тази държава има някакъв минимален шанс да оцелее.

Няма коментари:

Публикуване на коментар