16.10.10

Данъци за лична употреба!

От "РЗС" се били преместили в нов, луксозен офис на "Дондуков" № 15. В близост до сградата на Министерския съвет. (Вестник "Труд"; 16 октомври 2010 година; стр. 13: "Нанасят се у "Бай Генчо" - по близо до правителството".) Надявали се субсидията (парите, които се дават от данъците ни на парламентарно-представените партии) да се запазела и дори да се увеличала, за да закупели имота!
.
Тези хора нямат абсолютно никакъв срам! Като искат да купуват каквото и да било - да се обърнат към Алексей Петров-"Трактора"! Единственият, чиито интереси представляват в политиката. Какво ще лапат от моите пари?! Поне да не парадираха толкова демонстративно, как ползват парите ми за обслужването на петровите интереси!
.
Отдавна съм поискал управляващите да ме освободят от плащането на ВСЯКАКВИ данъци и осигуровки. Какво се мотаят?! Трябва да навлезе в политиката ли човек, за да се съобразяват поне минимално с правата му?! Ако се помотаят още много - може и това да се случи!

4 коментара:

  1. Уважаеми господине Станислав Янков! Те, които и да са, ако не искаха да лапат от моите и от твоите пари нямаше и да сме чували за избори, за демокрации и тем подобни.
    Ако перафразирам леко, то като видиш политик е добре да му потърсиш хранилката...
    По отношение на Трактора мисля, че е бушон, като К. Черния. Зад РЗС, и не само, стои друг.

    ОтговорИзтриване
  2. Еййййй! Какви са тези официалности бе, човек! :)

    За съжаление си съвсем прав. Това с хранилката Доган го нарече май обръчи от фирми!

    Имаш ли идеи за конкретни фигури, които в действителност да стоят зад РЗС и други партии? Склонен ли си да споделиш тук подозренията си?

    ОтговорИзтриване
  3. :) Не е официално. Така ми тръгна изречението :)))
    Честно казано, нямам. Трябва да е нещо/някой по фишеците и димките. Знаеш Яне през синият му период какви ги вършеше... Мисля си, че и у нас, както и по света, няма различни партии. Полителитите са се разбрали и ни цициат последователно. Тарторите на полителита създадоха РЗС, както и „Атака“, както и... целият паноптикум. Ако ме питаш кои са те, не знам. Дори нямам и подозрения. Просто трябва да се следва пътя на парите и интересите, но за това нямам възможности - нито физически, нито финансови. Някой по-млад трябва да се хване.

    ОтговорИзтриване
  4. А! Той, Яне, отдавна си е изпечен шмекер и циркаджия. Я, колко само балами му се хванаха на въдицата и го вкараха в парламента! Сега поне му лъснаха публично всичките срамотии. Дори ако има фигура (или група от фигури) зад кулисите - ясно се вижда, че видимия, публичния ментор на Янев е "Трактора" и че единствената реална работа на РЗС е да обслужва публично "тракторовите" интереси.

    ОтговорИзтриване