20.5.17

Къде сте, българи?! Къде сте, овце утрепани! Изядоха ви живи, заедно с парцалите! (Вече не знам, колко обидно трябва да се изразя, за да светне поне на един-двама извън относително малкото наясно с този факт, че тази държава умря!)

Не съществуват по-големи мазохисти от българите в България! Вече нищо не работи нормално в тая шибана държава! Извращенията и измамите се леят като водопада Виктория (считан за най-големия водопад в света)! Крадат се под различни форми и на всички равнища в държавата стотици милиони годишно от данъците на всички - само Пеевски е успял да направи (знае се как) 1,5 МИЛИАРДА лева! Основната, да не кажем единствената "работа" на прокуратурата и на Висшия съдебен съвет (тоест - на днешните пародии на такива у нас) се състои в преследването на всеки, който ги критикува (мен не са ме погнали все още, защото засега съм твърде дребен, за да им вляза в полезрението, но това е засега...)! България не просто не се развива икономически спрямо останалия свят, а пропада (този факт, изцяло вина на управляващите, е дежурното оправдание за абсурдните доходи в държавата)! Най-безпрепятствено и от много години се извършва безпринципно и незаконно полу-тайно следене на човешките мисли, за което немалка част от населението знае, но подкрепя с мълчанието си в камикадзе-стил. Докато заплахите от Турция за целостта на България рязко растат, управляващите се чудят, какви стари мега-корупционни формати да възстановят (изглежда, краденото до момента им малее!) - искат да връщат казармите, заедно с всички безсмислени разходи покрай това намерение, вместо да концентрират всички средства и усилия в най-бързо наваксване, след 10-20 години, на технологичното изоставане на България от Турция във военната сфера.
.
Може да се продължи с изброяването още и още и още, но ... няма смисъл! Голямата българска овча маса спи не просто зимен, а вечен сън и дори пълното разпадане на държавата няма да я събуди. Спете, българи! Спете! Сладки сънища и вечна ви памет! Най-хубавото е, че няма кой да ме чуе - всички ще тичат на облъчванията на още една медия на Пеевски, Нова телевизия, която се очаква той да придобие много скоро и да присъедини към империята си (интересно, ще включи ли порно в съдържанието, за допълнително опростачаване и успиване на овчите маси в държавата или самият факт на придобиването и това, в което този факт ще превърне редакционната политика на медията е предостатъчно порно само по себе си). Аз да се огледам, къде по-далече от тука да се опитам да се разкарам.

Няма коментари:

Публикуване на коментар