30.4.17

НЕ БЕШЕ НИКАК ТРУДНО ДА ПОЗНАЯ!

Прогнозирах в свой скорошен материал ("Ердоган съвсем си е загубил разсъдъка!!!"), че тъпите турци (малко над 50 % от турското население - останалите бяха по-умни, усещаха какво предстои и гласуваха против превръщането на Турция в религиозна диктатура) ще страдат много, след като Ердоган се сдобие с диктаторските правомощия, за които организира фалшивия референдум. И прогнозата ми много скоро (изненадващо скоро дори за мен самия!) се превърна във факт! Без да се бави, Ердоган решил да спре достъпа на турците до интернет-енциклопедията Уикипедия, както и да свали от екран всички предавания за запознанства. Безразборните арести на хиляди хора продължават, смъртното наказание чака одобрение и сигурно хиляди ще бъдат убити...
.
С рязка скорост Турция се превръща в най-примитивна диктатура от азиатски, близкоизточен и африкански тип. Сега голяма част от тъпите турци, които подкрепиха налагането на диктатурата в страната, бързо-бързо ще установят, че въобще не са очаквали подобно развитие, когато са гласували "ЗА". Естествено друга, немалка част от въпросните глупаци въобще няма да се притесняват и дори мнозина от тях ще одобряват ставащото - простите хора не се нуждаят от свобода и от независимост, поради което не ги и търсят. Затова, да ги поздравя: Да ви е честита новата елементарна диктатура, тъпаци!
.
По отношение на България, всичко това, което се случва в Турция, изразява много ясно предупреждение относно безопасността на държава ни. Трябва много спешно да започнем да се подготвяме за въоръжени заплахи с произход от югоизточната ни граница. Ердоган не се свени да се меси във вътрешните работи на кой ли не, а ние сме непосредствени съседи на Турция. Сега диктаторския режим е съсредоточен над активността си в Сирия, но в момента, в който постигне по-голямата част от целите си там и ръцете му се развържат, ще погледне по-активно в нашата посока - Гърция и България. Трябва ни сериозно въоръжаване, с адекватни, последни технологии и не, защото Тръмп искал 3 % от БВП да отивали за военни цели, а както се вижда - заради вероятни съвсем преки заплахи от добре подготвен във военно отношение съсед на България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар