26.4.17

За сведение на господин Борисов - НЕ!!! Не е това румънският модел!!!

Сега разбирам, защо нищо в Българи не върви нормално и както трябва! Просто - изразителите на властта у нас са ... леко некомпетентни, нека така да го наречем...
.
Господин Борисов говорил някакви небивалици по медиите, за налагане на румънския модел у нас! Нека му помогна бързо да се освободи от това заблуждение и да не нарича реален румънски модел опитите за фалшификация на модела на комшиите у нас (реално, случващото се у нас е добре познатия БЪЛГАРСКИ МОДЕЛ, който фалшифицира всичко и всъщност няма нищо реално налице).
.
Реално прилагане в България на румънския модел може да има само тогава, когато бъдат изпълнени ВСИЧКИ следващи споменато точки:
.
1) Промяна на съдебната власт точно по препоръките на ЕС и по румънския модел.
2) Замяна на Цацаров с главен прокурор, който не се слави с всевъзможни зависимости.
3) Едва след категоричната реализация на предходните две точки - стартиране на мащабна антикорупционна и антипрестъпна кампания, която НАИСТИНА да не подминава НИКОЙ (включително Борисов и Пеевски).
4) Стартиране на преследване на униформените групи у нас, които се занимават с чудовищни полутайни и тайни злоупотреби посредством напреднали разузнавателни технологии като следене на човешките мисли, влияние над човешкото съзнание, взаимодействие с нечовешки фактори във вреда на обществото и други подобни (има много работа по тази сфера, която представлява огромна подводна част на айсберг, включително и в България).
.
Едва след прилагането на всички гореизброени точки бихме могли да говорим за действителна реализация на румънския модел в България. До тогава всичко ще е чисто и просто поредната реализация на БЪЛГАРСКИЯ МОДЕЛ - нова фалшификация и пушилка за прикриване на мафията и олигархията, която е превзела страната и не иска и не иска да я пусне (има си хас да беше друго яче!).

Няма коментари:

Публикуване на коментар