29.10.10

Проблемът на Цветанов се нарича Дянков/Борисов

Подухнал ветрец, а на всички им се привидяла буря! Нищо му няма на Цветанов. Даже и на насекомите в гората вече е ясно, че "атаката" срещу Цветанов от страна на Алексей Петров (РЗС) се базира на чисти инсинуации и фалшификации. А пък партиите, различни от ГЕРБ и АТАКА, но заедно с Първанов, много се молят, измислената им кампания да даде плод и да се отрази негативно на цветановия (и на борисовия) рейтинг.
.
Аз лично много се чудя, как Цветанов още не се е сетил да попита РЗС, след като са толкова сведущи относно цветановите злоупотреби - защо не осветлят обществото толкова пълноценно и за Алексей Петров-ите злоупотреби?! Или, според РЗС и Яне Янев, техния шеф Алексей Петров-"Трактора" е по-чист от момина сълза (и от произволен български гражданин, защото днес в България почти или въобще не съществуват хора, които доброволно и/или по принуда да не нарушават един или друг закон. Минимум, закона за движение по пътищата, но и не само...)?!!!
.
Първанов пък казал, че нямало да се включва в спора между "ъндърграунда". Това означава, че Първанов публично признава, че Алексей Петров е част от "ъндърграунда" ("подземния свят", престъпността) и че РЗС и Янев обслужват престъпността. (Тъй като на Цветанов му е работа да преследва престъпността и това налага, както всички виждаме, да спори с нея - оценката на Първанов за принадлежност към "ъндърграунда" очевидно се отнася за Алексей Петров.) Браво на Първанов! Веднъж и той да нарече нещата с истинските им имена! На всички ни е ясно, че работите на Алексей Петров никак не са чисти. Досега Първанов винаги е фиксирал реалностите с половин уста или, доста често, и никак. Браво за сегашната му категорична позиция в подкрепа на Цветанов! Една от твърде малкото коректни първанови позиции!
.
Проблемът на Цветанов се нарича Дянков (това значи - Борисов, защото Борисов е този, който се крие зад поведението и некадърността на Дянков). Заради най-видимия провал на ГЕРБ в областта на финансовата и на социално-икономическата политика, недоволството на хората от некадърността на управляващите в тези най-важни сфери може да се пренесе и върху Цветанов, като това се отрази негативно на имиджа му (ако хората не живееха все по-зле - никой нямаше да обърне и минимално внимание, колко имота имал или нямал Цветанов).
.
Главно заради некадърността на Дянков (но и заради Трайков и Младенов, плюс, донякъде, Игнатов, Константинов, че и Плевнелиев, ако последния реализира ограбващата схема с концесионирането на автомобилните пътища), ГЕРБ трябва да се разкарат незабавно от властта (чрез предсрочни избори), а Конституцията на Република България трябва да се измени (посредством Велико Народно Събрание). Промените на Конституцията ни трябва да са такива, че от един момент нататък да преустановят (или, най-малкото, да затруднят значително) по-голямата част от гаврите на всичките ни политици без изключение с всички нас и основно - с нашите права. Същите права, които всички ние в тази държава никак не обичаме да защитаваме активно. (Ние, българите, сме като  стадо овце, подкарани на заколение. Докато ни карат към кланицата, ние послушно вървим и само подблейваме недоволно. Дори и блеенето ни е поединично и рехаво. И чак и децата си сме подкарали с нас към смъртта!)

Няма коментари:

Публикуване на коментар