15.4.17

ЕРДОГАН СЪВСЕМ СИ Е ЗАГУБИЛ РАЗСЪДЪКА!!!

Тъпото турско парче с диктаторски амбиции, Ердоган, съвсем бил изперкал!!! Не стига, че вкара половината Турция в затворите (в доста от случаите - със скалъпени и/или пресилени обвинения). Иска връщане на смъртното наказание (живи-здрави - да го видим него самия със смъртна присъда, за гигантската си корупция и за диви фалшификации с риск за здравето и дори за живота на много хора). Даже германски журналист държи по затворите без съществена причина и не иска да го пусне. Сега турският идиот-деспот тръгнал да разследва за връзки с набелязания от него (и явно - вездесъщ!) Фетхулах Гюлен бившият шеф на ЦРУ Джон Бренън, лидерът на американските демократи Чък Шумър, бившият американски прокурор Пит Бхарара!
.
Тоя идиот си е въобразил, че целият свят съществува, единствено за да ходи по неговата свирка! И ако решат турците, че тримата американци са виновни за неуспешния преврат - КАКВО?!!! Ще поискат екстрадирането в Турция и на тях ли?! А когато не стане - ще обявят война на Америка!
.
Турците много ще страдат, ако допуснат тоя (Ердоган) да им стане пожизнен диктатор. Не, че ми пука много за тях - те сами си докарват мизериите на главата и те ще си носят последиците... Проблемът е, че тоя психо ще управлява досами българската граница.

Няма коментари:

Публикуване на коментар