30.9.10

Пазарлъци покрай вота на недоверие!

Дали Борисов не се е споразумял с "десните" да сложи техен човек на мястото на Борисова, срещу подкрепа при вота на недоверие? Ако е така, значи добре познатите от миналото политикански пазарлъци започнаха отново и спокойно можем да отпишем българското здравеопазване (пък и цялата държава) като сигурен смъртник.

2 коментара:

  1. Очаквах Борисов да позадържи Борисова малко повече време. Както брани със зъби и нокти некадърника Дянков (тя, Борисова, май и заради изостряне на отношенията с Дянков си тръгна, макар като цяло да си беше доста отстъпчива). И тук вероятно игре някакъв комплекс от фактори.

    Стефан Константинов, новият кандидат за здравен министър, явно е политическо назначение (той е бивш вече заместник-председател на Българския лекарски съюз). Той самият, явно, не е оферта на "десните". Не получи моментално тяхното одобрение.

    Може би "десните" ще имат някакви претенции за постове под министерския. Сега ще видим, какво точно ще стане. Как ще се отнесат от СДС и ДСБ към кандидатурата по време на гласуването в Парламента.

    ОтговорИзтриване