7.9.17

В Мафиотия (България) перачницата работи на пълни обороти!

(Пет от шестте линка, към които препраща този материал, по неизвестна за мен причина не искат да се оцветят в характерния за линковете в този блог червен цвят. Забелязват се трудно и се различават от нормалния черен текст единствено с леко по-светлия си, тъмно-сив оттенък.)
.
Един български мухъл, Калин Митрев, съпруг на Ирина Бокова, ходил в диктаторския режим на Гейдар Алиев в Азербайджан, да работи за него (при диктаторски режим работата за съответната държава е практическа работа за нейния режим) и да прибира пари от този режим. Чудно, как е пропуснал да мине и през режима на Ким Чен Ун в Северна Корея - и от там да получи някой и друг долар?! Можеше да премине и през режима на Ердоган, таман досами нас (вече и този режим отговаря на определението - гнусна диктатура)... Дори всичко да е съвършено легализирано, а даже и това не е гарантирано в случая - самото ангажиране с подобен режим срещу изгоди в личен план противоречи изцяло на облика на човек с демократични представи и високи принципни виждания. Или представите на господин Митрев за "демокрация" и "принципи" се определят единствено от размера на сумите, които са му предлагани? Точно подобно на огромното количество други гниди като него по цял свят!
.
На фона на всички противоречия и неясноти относно ангажирането на Митрев и получените от него пари от диктатурата на Алиев - започна и паралелното препиране на съпруга на Бокова в България по добре познат във връзка с Пеевски, Доган, Борисов, Цацаров и други представители на българската мафия модел с пръскане на пушилка чрез всякакви периферни подозрения и съмнителни сценарии (като например подмятането, че осветяването на прибраната от Митрев голяма сума пари от режима на диктатора Алиев било някакво мероприятие срещу съпругата му Бокова, защото тя е много по-известна и разпознаваема - де и аз да бях получил такава сума от някой скапан диктатор, макар мен да не се впусне никой да ме спасява при надигането на скандал...). Даже хора като журналистката Валерия Велева (в предаване на BiT) и други веднага взеха да се изявяват като адвокати и оправдатели на Митрев и на безскрупулната му постъпка. Страшна журналистика имаме! Ще ни пребъде! В Ад-а, де! Че за нищо друго не ставаме, освен просто да изчезнем като нация в някой по-скорошен или по-далечен бъдещ момент. При овчемасието, което доминира несъкрушимо в страната ни - нищо чудно, в бъдеще Митрев да бъде поставен и за Премиер на държавата (Борисов ще се премести за Президент - горе-долу, както се менкат Путин и Медведев в Русия). У нас е задължителна практика, населението да избира да го управляват само хора, които вече са се доказали като безпринципни и даже крадливи и фигурират в СТЕНАТА НА СМЪРТТА. (СТЕНАТА НА СМЪРТТА е списък с лица от България, които са извършвали доказани кражби и измами, дори ако нормативно не са отбелязани като закононарушения и поради това никой с капка разсъдък в главата си не би допуснал подобни хора до публичната власт или до какъвто и да било държавен пост. Фактът, че множество фигури от списъка в момента управляват България, говори недвусмислено за качеството на разсъдъка на мнозинството български избиратели.)
.
Нещата са абсолютно същите, като с поредната схема за източване на държавния бюджет, съчетана с поредното фалшифициране на реалното противодействие на политическата корупция и престъпност. Именно това е поредния (и вероятно не последен, защото ще има нужда от още бъдещи симулации, когато и тази привидност се изчерпи) "нов антикорупционен орган", чието основаване и ръководство ГЕРБ и БСП си оспорват. Просто поредната симулация, която дублира неработещите Прокуратура, следствие и МВР и която също няма да работи, но ще черпи допълнителни средства от бюджета за дублажа на трите базови институции, уж предназначени за преследване и наказване на престъпността и корупцията. А решението и само едно, много просто и много ясно за всеки, който може да мисли поне минимално - ТОТАЛНО РАЗЧИСТВАНЕ НА АВГИЕВИТЕ ОБОРИ НА БЪЛГАРСКАТА ВЛАСТ. Отстраняване първо на Борисов и на целия сегашен състав на Народното събрание, след това преструктуриране на ВСС и замяна на част от състава му (частта, свързана с народното събрание и евентуално тази, свързана с прокуратурата), изваждане на прокуратурата от съдебната власт (трябва да бъде под пълен обществен контрол, подобно на изпълнителната власт) и накрая - смяна на Цацаров с нов, но вече наистина работещ главен прокурор (ако пак Борисов или пък БСП изберат наследника на Цацаров - нищо няма да се подобри и дори може да се насочи към още по-лошо и от сега).

Няма коментари:

Публикуване на коментар